Andresen & Sønn  Andresen og Sønn AS er et rørleggerfirma med erfaring i 3. generasjon. Vi bestreber oss på å forestå leveranser med høy kvalitet og er opptatt av at du som kunde skal få det produktet du ønsker.
Askim og Spydeberg Sparebank Askim & Spydeberg Sparebank er en liten lokal sparebank. For oss handler bankvirksomhet om personlig engasjement, omtenksomhet og at det skal være ukomplisert. Vårt engasjement er å utvikle menneskene og lokalsamfunnet som vi er en del av og gjør oss unike.
dr-oetker-logo  Dr. Oetker er en familieeid bedrift som inngår i Oetker-Gruppen. I dag er det 4. generasjon Oetker som leder bedriften. Med ca. 9.500 ansatte verden over, er Dr. Oetker en vesentlig aktør innen dagligvarebransjen. Dr. Oetker står bak en rekke veletablerte varemerker. Produktene finnes blant annet i kategoriene frossenpizza, bakeprodukter, kake- og dessertmikser, müsli, sylte- og safteprodukter, snacks, meieriprodukter og fiskeretter.
Dyrøy Betong  Dyrøy Betong har noen av de mest moderne og funksjonelle betongstasjoner i Norge. Betongverkene er bygget ut i fra de strengeste krav som er i markedet, og stasjonene er sertifisert for alle typer fabrikkblandet betong. Vi disponerer nye betongbiler samt positive medarbeidere med lang erfaring fra bransjen.
hotvedtdrift
Lascentrum Norge AS  

 

 

 Nilz I 25 år har Nilz AS innhentet kunnskaper og erfaringer innen profilering og tekstiltrykk.

Denne kompetansebyggingen ønsker vi å fortsette med slik at vi kan fortsette å forbedre oss som bedrift i markedet.

Vi består av engasjerte arbeidere som jobber for topp kvalitet og rask service. For oss er det viktig å følge forventninger og levere produkter og tjenester som settes pris på. Med rask service og tilgjengelighet skal vi hjelpe med å gjøre prosessen litt enklere, slik at Nilz AS blir en hyggelig samarbeidspartner.

Med en mengde leverandører gir vi frihet til å velge produkter som passer for deg, mens trykkeriet står klare til å trykke til de fleste anledninger. Kombinasjonen skaper trygghet om at mulighetene for god profilering er tilgjengelig gjennom Nilz AS.

Ski Bygg  Vi har vært her siden 1919. Gjennom snart 100 år har vi lært at de valgene vi gjør i forhold til sortiment er med på å sikre et godt sluttresultat for deg som kunde. Hos oss møter du fagfolk med høy kompetanse på sine respektive områder.  Du får kvalitet i alle ledd, fra den minste spikeren til den største kjøkken-innredningen. Proffene har visst det lenge. Og stadig flere av dem handler her hos oss. For de vet at vi leverer når vi skal, at vi har det de skal ha, og at vi er til å stole på.